Architecten bureau Archi-V bouwt aan uw droom

Het architectenbureau is een praktijk die stilletjes aan, aan het open bloeien is. Een praktijk die via uiteenlopende projecten op zoek gaat naar zijn eigenheid. Voorlopig situeren deze projecten zich voornamelijk in de particuliere woningbouw, van nieuwbouw tot verbouwing, maar de eerste verkennende contacten met restauratie en industriebouw zijn genomen.

Iedere opdracht wordt beschouwd als een nieuwe uitdaging. Telkens weer van nul vertrekken om via intensieve communicatie en opbouwend denk- en tekenwerk te komen tot een optimaal resultaat.

Vanaf het voorontwerp wordt er reeds aandacht geschonken aan detaillering, op het vlak van inrichting maar ook naar latere constructieve uitwerking. Zodat de bouwheer dadelijk een totaalbeeld krijgt van de ganse woning.

Verder is er een constante begeleiding naar het zoeken van materialen, contacten met de aannemers voor en tijdens de werken, contacten met veiligheidscoördinatoren en studiebureau's, ... .

Naast het uitwerken en begeleiden van eigen projecten, tracht ik mijn vakkennis en ervaring op te bouwen aan de hand van samenwerkingen met collega-architecten met jarenlange ervaring. Zo bekomtu aan de hand van opbouwende gesprekken en discussies over uitéénlopende onderwerpen, een stevige basis om je eigen projecten uit te werken en te realiseren.

Belangrijkste van mijn taak, als architect, is de bouwheer de professionele hulp te bieden die hij nodig heeft om zijn droom te realiseren.

Samenwerken? Contacteer me en vertel me over uw idee.

contacteer ons


Zelm 96
2400 Mol - Belgiƫ
Ligging

Tel.: 014/32 49 77
Gsm: 0496/94 55 52

info@archi-v.be